All you can eat Enschede

Ginza is een all-you-can-eat restaurant, waar u zowel sushi als vlees van de grill kunt krijgen. U geniet bij ons van de meest uiteenlopende gerechten, waardoor het voor iedereen geschikt is. Of u nu wilt genieten met uw vrienden of gezellig met zijn tweeën. Bij ons kunt u onbeperkt eten en drinken voor een zeer scherpe prijs. Dus bent u op zoek naar een all you can eat restaurant in Enschede? Dan bent u bij Ginza aan het juiste adres.

Over Ginza

Ginza werkt volgens een vernieuwd all-you-can-eat concept. Dit houdt in dat alle tafels bij ons zijn voorzien van een tablet. Via dit tablet kunt u heel gemakkelijk uw eten en drinken bestellen, wat wij vervolgens bij u komen brengen. Hierdoor hoeft u dus niet zelfs in de rij te staan en kunt u met het gehele gezelschap tegelijkertijd eten.

Tarieven

U kunt bij Ginza niet alleen terecht voor een diner, maar ook voor een lekkere lunch kunt u bij ons terecht. Wij zijn dinsdag t/m zondag geopend van 13:00 uur tot 22:00 uur en in het weekend zelfs tot 22:30 uur. Binnen deze tijden ontvangen wij u graag in ons restaurant. Als u komt voor een lunch heeft u de keuze uit een kleine lunch voor €13,50 of een grote lunch voor €17,95. Beide tarieven zijn zonder dranken en dessert. Naast de lunch bent u natuurlijk ook voor het diner van harte welkom bij Ginza. Op dinsdag en woensdag geniet u al van een diner voor €27,95 en van donderdag t/m zondag betaald u €29,95. Deze tarieven zijn inclusief dranken (ook bier en wijn) en desserts. Voor kinderen van 4 t/m 10 jaar hanteren wij speciale tarieven, welke op onze website terug te vinden zijn.

Menukaart bekijken

Wilt u graag weten wat wij u te bieden hebben voordat u bij Ginza reserveert? Bekijkt u dan eens onze uitgebreide menukaarten, om te kijken of het u bevalt. Vindt u de menukaart er veelbelovend uit zien? Reserveer dan vandaag nog via het online reserveringsformulier. Heeft u nog vragen of speciale wensen? Schroom dan niet en neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

Direct reserveren Contact
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide