Buffet Enschede

Bent u op zoek naar een all-you-can-eat buffet in Enschede

Onbeperkt eten en drinken

Bij Ginza kunt u in 2,5 uur tijd onbeperkt eten en drinken. Niet alleen de koffie, thee en fris zijn onbeperkt, maar ook bier en wijn vallen onder het onbeperkt drinken. Ginza presenteert u een nieuw all-you-can-eat concept, wat het eten bij ons nog leuker en gemakkelijker maakt. Iedere tafel beschikt bij ons over een tablet, waar u heel gemakkelijk uw bestelling mee kunt invoeren. Wij gaan vervolgens aan de slag om uw bestelling gereed te maken en serveren deze bij u aan tafel. Met dit concept voorkomen wij lange wachtrijen en heeft u altijd een complete tafel.

Tarieven

U kunt niet alleen bij Ginza terecht voor een diner, maar ook wanneer u wilt lunchen heten wij u graag van harte welkom. Tijdens het lunchen heeft u keuze uit een kleine lunch, waar u €13,50 voor betaald of een grote lunch voor €17,95. Beide tarieven zijn exclusief dranken en dessert. Voor het diner verschillen de tarieven per avond. Zo geniet u op dinsdag en woensdag al van een diner voor €27,95 en van donderdag t/m zondag betaald u €29,95. Deze tarieven zijn inclusief dranken (ook bier en wijn) en desserts. Voor kinderen van 4 t/m 10 jaar hanteren wij speciale tarieven, welke op onze website terug te vinden zijn.

Contact opnemen

Heeft u interesse in dit all-you-can-eat buffet in Enschede, maar heeft u hier nog een aantal vragen over? Schroom dan niet en neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Direct reserveren Contact
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide