grill restaurant Enschede

Grill restaurant Enschede

Heeft u niet zo’n zin om te koken vanavond? Kom dan langs bij Ginza, hét sushi en grill restaurant in Enschede. Ginza is een all-you-can-eat restaurant, waar u kunt genieten van de meest uiteenlopende gerechten. Dit maakt Ginza geschikt voor iedereen. Dus of u nu graag met vrienden wilt komen eten, samen met uw gezin of met collega’s. Het kan bij ons allemaal.

All you can eat

Japanse keuken

Naast de verschillende vleesgerechten van de grill die wij aanbieden staat de Japanse keuken bij ons centraal. De Japanse keuken staat vooral bekend om zijn verse en gezonde ingrediënten, welke wij graag aan u laten zien. Dankzij de dagelijkse levering bieden wij u een zeer hoge kwaliteit sushi en zijn alleen de allerbeste schaal- en schelpdieren en visproducten goed genoeg. Bij Ginza zijn alleen de beste ingrediënten goed genoeg en daarom bent u bij ons iedere dag verzekerd van verse vis van topkwaliteit.

KOP

Bent u nieuwsgierig naar dit grill restaurant in Enschede en wilt u graag eens bij ons komen eten om kennis te maken met de Japanse keuken? Reserveer dan direct online, zodat u zeker weet dat er op de door u gewenste datum nog plek voor u is. Voor vragen of aanvullende informatie kunt u altijd even telefonisch of per mail contact met Ginza opnemen, wij helpen u graag!