Japans restaurant Enschede

Japans restaurant Enschede

De Japanse keuken staat vooral bekend om zijn verse en gezonde ingrediënten. Bij Ginza zijn wij gek op de Japanse keuken en wij laten u daar dan ook graag kennis mee maken. In ons Japans restaurant in Enschede kunt u genieten van gevarieerde gerechten. Van dagverse sushi tot sashimi en van tempura tot Japanse grill gerechten, bij Ginza vindt u het allemaal. Daarnaast bieden wij u ook graag vlees van de grill aan. Dankzij deze mogelijkheden is er voor ieder wat wils. Dus of u nu met uw hele gezin wilt komen eten of een avondje gezellig met zijn tweeën, bij Ginza kan het allemaal. Bekijk snel onze menukaart om te kijken wat wij allemaal in huis hebben.

Japans eten bij Ginza

Elke dag opnieuw staat Ginza garant voor verse vis van topkwaliteit. Door de dagelijkse aanlevering van verse vis streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteit sushi. Onze leverancier is al jarenlang een begrip in de wereld van verse vis en dat is te merken. Bij ons zijn alleen de beste ingrediënten goed genoeg, zodat wij sushi van topkwaliteit kunnen waarborgen. Wij brengen de Japanse keuken graag naar Enschede om u kennis te laten maken met onze overheerlijke sushi.

Over Ginza

Ginza presenteert u een nieuw all-you-can-eat concept. Zo hoeft u niet zelf meer uw eten te halen, maar kunt u dit via een tablet bestellen. Wij gaan vervolgens aan de slag om uw bestelling gereed te maken en serveren deze bij u aan tafel. Met dit concept voorkomen wij lange wachtrijen en heeft u altijd een complete tafel. In 2,5 uur tijd geniet u van onbeperkt eten en drinken van onze kaart. Ook alcoholische dranken als bier en wijn zitten bij deze prijs inbegrepen. Onze tarieven zijn via deze link op onze website terug te vinden.

Meer weten

Voor meer informatie over Ginza, of om de menukaart of tarieven te bekijken kunt u door de website navigeren. Wilt u graag reserveren bij dit Japans restaurant in Enschede? Vult u dan het online reserveringsformulier in, dan krijgt u zo snel mogelijk bericht van ons.