onbeperkt eten Enschede

Onbeperkt eten Enschede

Wilt u graag onbeperkt eten in Enschede, maar bent u nog op zoek naar een goed restaurant. Neemt u dan eens een kijkje bij het all-you-can-eat restaurant Ginza. Ginza biedt u een vernieuwd all-you-can-eat concept aan, waarbij u via een tablet al uw bestellingen kunt plaatsen. Met dit concept voorkomen wij lange wachtrijen en heeft u altijd een complete tafel. Bij ons kunt u terecht voor sushi en vleesgerechten van de grill, waardoor er voor ieder wat wils is. Wij verwelkomen u graag bij Ginza, waar u kunt kennismaken met onze overheerlijke gerechten.

Sushi

Als echte sushi liefhebber kunt u bij Ginza terecht om te genieten van overheerlijke sushi. Wij krijgen dagelijks verse vis, waardoor wij streven naar de hoogt haalbare kwaliteit sushi. Bij ons zijn alleen de beste ingrediënten goed genoeg, zodat wij sushi van topkwaliteit kunnen waarborgen. De Japanse keuken staat vooral bekend om zijn verse en gezonde ingrediënten. Bij Ginza brengen we graag de Japanse keuken naar Enschede, zodat u kunt genieten van zeer gevarieerde gerechten. Van dagverse sushi tot sashimi en van tempura tot Japanse grill gerechten, bij Ginza vindt u het allemaal.

Tarieven en openingstijden

U kunt niet alleen bij Ginza terecht voor een diner, maar ook wanneer u wilt lunchen heten wij u graag van harte welkom. Onze tarieven zijn via deze link op onze website terug te vinden.

Meer informatie over de openingstijden en de tarieven vindt u op deze website.

Reserveren

Heeft u interesse in het onbeperkt eten in Enschede en wilt u graag zeker weten dat er nog plek voor u is? Dan kunt u heel gemakkelijk online reserveringen via ons reserveringssysteem. Hiermee kunt u in drie stappen een reservering aanvragen, die wij zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Wilt u binnen 24 uur bij ons komen eten? Dan doet u er goed aan om even telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zien u graag bij Ginza in Enschede.