restaurant Enschede

Restaurant Enschede

Bent u op zoek naar een goed restaurant in Enschede waar u onbeperkt kunt eten en drinken voor een scherpe prijs? Dan moet u bij Ginza zijn. Ginza is een all-you-can-eat restaurant, waar u zowel sushi als vlees van de grill kunt krijgen. U geniet bij ons van de meest uiteenlopende gerechten, waardoor het voor iedereen geschikt is. Dus of u nu met uw hele gezin wilt komen eten of een avondje gezellig met zijn tweeën, bij Ginza kan het allemaal. Bekijk snel onze menukaart om te kijken wat wij allemaal in huis hebben.

Over Ginza

Ginza biedt u een vernieuwd all-you-can-eat concept aan. Bij ons kunt u in 2,5 uur tijd onbeperkt eten en drinken van onze kaart. Niet alleen de koffie, thee en fris zijn onbeperkt, maar ook bier en wijn vallen hieronder. Via een tablet voert u uw bestelling in, die wij vervolgens bij uw tafel komen serveren. Bij Ginza staat u dus niet in een lange wachtrij en heeft u altijd een complete tafel.

Tarieven

U kunt niet alleen bij Ginza terecht voor een diner, maar ook wanneer u wilt lunchen heten wij u graag van harte welkom. Onze tarieven zijn via deze link op onze website terug te vinden.

Sushi bij Ginza

Verse en gezonde producten typeren de Japanse keuken. Bij Ginza zijn alleen de beste ingrediënten goed genoeg en daarom bent u bij ons iedere dag verzekerd van verse vis van topkwaliteit. Dankzij de dagelijkse levering bieden wij u een zeer hoge kwaliteit sushi en zijn alleen de allerbeste schaal- en schelpdieren en visproducten goed genoeg. Wij brengen de Japanse keuken naar Enschede, zodat u kunt genieten van onze heerlijke en gevarieerde gerechten. Met de deskundigheid van onze koks, de gastvrije bediening en de sfeervolle omgeving zorgen wij voor een onvergetelijke culinaire beleving.

Reserveren

Bent u enthousiast geworden over ons restaurant in Enschede en komt u graag langs om een hapje te eten? Reserveer dan direct online. Via ons reserveringssysteem kunt u heel gemakkelijk uw reserveren 24 uur van tevoren aanvragen. Wilt u op kortere termijn reserveren of heeft u nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, wij helpen u graag!