sushi Enschede

Sushi Enschede

Bent u een echte liefhebber van sushi en op zoek naar een goed restaurant om hier van te genieten? Dan bent u bij Ginza aan het juiste adres. Ginza is een all-you-can-eat restaurant, waar u terecht kunt voor overheerlijke sushi. Wij krijgen dagelijks verse vis, waardoor wij streven naar de hoogt haalbare kwaliteit sushi. Bij ons zijn alleen de beste ingrediënten goed genoeg, zodat wij sushi van topkwaliteit kunnen waarborgen. Dus wilt u graag sushi in Enschede eten? Dan heten wij u van harte welkom in ons restaurant.

Japanse keuken in Enschede

De Japanse keuken staat vooral bekend om zijn verse en gezonde ingrediënten. Bij Ginza brengen we graag de Japanse keuken naar Enschede, zodat u kunt genieten van zeer gevarieerde gerechten. Van dagverse sushi tot sashimi en van tempura tot Japanse grill gerechten, bij Ginza vindt u het allemaal. Daarnaast zorgen de deskundigheid van onze koks, de gastvrije bediening en de sfeervolle omgeving voor een onvergetelijke culinaire beleving.

All you can eat

Ginza presenteert u een nieuw all-you-can-eat concept. U kunt in 2,5 uur tijd onbeperkt eten en drinken van de kaart. Naast de koffie, thee en frisdranken vallen ook bier en wijn onder het onbeperkt drinken. De bestelling kunt u heel gemakkelijk zelf invoeren via de tablet waar iedere tafel over beschikt. Wij gaan vervolgens aan de slag om uw bestelling gereed te maken en serveren deze bij u aan tafel. Met dit concept voorkomen wij lange wachtrijen en heeft u altijd een complete tafel. U kunt niet alleen bij Ginza terecht voor een diner, maar ook wanneer u wilt lunchen heten wij u graag van harte welkom.

Meer weten

Voor meer informatie over Ginza, of om de menukaart of tarieven te bekijken kunt u door de website navigeren. Wilt u graag reserveren voor sushi in Enschede? Dat kan via het online reserveringsformulier. Voor reserveringen op korte termijn kunt u het beste even contact met ons opnemen, dan kunnen wij u direct vertellen of er nog genoeg tafels beschikbaar zijn.