sushi restaurant Enschede

Sushi restaurant Enschede

Houdt u van sushi en bent u om op zoek naar een goed sushi restaurant in Enschede? Kom dan eens langs bij Ginza. Bij ons kunt u terecht voor overheerlijke sushi. Dagelijks krijgen wij verse vis geleverd, waardoor wij streven naar de hoogst haalbare kwaliteit sushi. Bij ons zijn alleen de beste ingrediënten goed genoeg, zodat wij sushi van topkwaliteit kunnen waarborgen. Dus heeft u vanavond geen zin om te koken of bent u een echte liefhebber van sushi? Kom dan gerust eens langs bij Ginza, hét sushi restaurant in Enschede.

Over Ginza

Ginza is een all-you-can-eat restaurant, waar u zowel sushi als vlees van de grill kunt krijgen. Hierbij werken wij met een geheel vernieuwd concept. Bij ons kunt u in 2,5 uur tijd onbeperkt eten en drinken van onze kaart. Niet alleen de koffie, thee en fris zijn onbeperkt, maar ook bier en wijn vallen hieronder. De bestelling kunt u heel gemakkelijk zelf invoeren via de tablet waar iedere tafel over beschikt. Wij gaan vervolgens aan de slag om uw bestelling gereed te maken en serveren deze bij u aan tafel. Met dit concept voorkomen wij lange wachtrijen en heeft u altijd een complete tafel.

Japanse keuken van Ginza

Bij Ginza vindt u iedere dag verse sushi, sashimi, tempura en nog veel meer heerlijke gerechten. Dankzij de dagelijkse levering bieden wij u een zeer hoge kwaliteit sushi en zijn alleen de allerbeste schaal- en schelpdieren en visproducten goed genoeg. De Japanse keuken staat vooral bekend om zijn verse en gezonde ingrediënten en daar laten wij u graag mee kennismaken. Wij brengen de Japanse keuken naar Enschede, zodat u kunt genieten van onze heerlijke en gevarieerde gerechten. Daarnaast zorgen de deskundigheid van onze koks, de gastvrije bediening en de sfeervolle omgeving voor een onvergetelijke culinaire beleving.

Online reserveren

Zoekt u nog een geschikte locatie voor een etentje en lijkt dit sushi restaurant in Enschede u wel wat? Vult u dan het online reserveringsformulier eens in en reserveer vandaag nog uw tafel bij Ginza.