wok Enschede

Wok Enschede

Heeft u plannen om uiteten te gaan en bent u daarvoor nog op zoek naar een goed restaurant, waar u onbeperkt kunt eten en drinken voor een scherpe prijs? Dan moet u bij Ginza zijn. Ginza is een wok in Enschede, waar u zowel sushi als vlees van de grill kunt krijgen. Dankzij de vele mogelijkheden die wij bieden is Ginza geschikt voor iedereen. Of u nu met uw gezin uiteten wilt of een avondje met vrienden, bij ons kan het allemaal. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden bij ons zijn? Bekijk dan snel onze menukaart en zie wat wij allemaal in huis hebben.

All you can eat

Ginza werkt volgens het vernieuwde all-you-can-eat concept. Dat houdt in dat u bij ons in 2,5 uur onbeperkt kunt eten en drinken van de kaart (wijn en bier bij inbegrepen). Iedere tafel heeft zijn eigen tablet met de menukaart. U kunt via deze tablet uw eten en drinken bestellen en hoeft hiervoor dus niet in de rij te staan. Wij bereiden uw bestelling en brengen deze bij uw tafel, zodat u altijd een complete tafel heeft.Onze tarieven zijn via deze link op onze website terug te vinden.

Japanse keuken

Iets waar Ginza bekent om staat is onze Japanse keuken. De Japanse keuken staat vooral bekend om zijn verse en gezonde ingrediënten en deze brengen wij dan ook graag naar Enschede. Van dagverse sushi tot sashimi en van tempura tot Japanse grill gerechten, bij Ginza vindt u het allemaal. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg en daarom bent u bij ons iedere dag verzekerd van verse vis van topkwaliteit. Dankzij de dagelijkse levering bieden wij u een zeer hoge kwaliteit sushi en zijn alleen de allerbeste schaal- en schelpdieren en visproducten goed genoeg.

Reserveren bij Ginza

Lijkt deze wok in Enschede u wel wat en wilt u graag langs komen om een hapje te eten? Reserveer dan direct online. Via ons reserveringssysteem kunt u heel gemakkelijk uw reserveren 24 uur van tevoren aanvragen.