wok restaurant Enschede

Wok restaurant Enschede

Heeft u geen zin om te koken vanavond en bent u daarom op zoek naar een goed en geschikt restaurant voor u en uw gezin? Dan heten wij u bij Ginza van harte welkom. Ginza is een wok restaurant in Enschede waar u terecht kunt voor overheerlijke sushi en vleesgerechten van de grill. Bij ons zijn alleen de beste ingrediënten goed genoeg, zodat wij eten van topkwaliteit kunnen waarborgen.

Over Ginza

Ginza is een all-you-can-eat restaurant dat geschikt is voor jong en oud. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende terechten en wij hebben dan ook altijd voor ieder wat wils. Bij ons heeft u 2,5 uur de tijd om onbeperkt te eten en te drinken van onze kaart. Hier vallen ook alcoholische dranken als bier en wijn onder. Bij Ginza werken wij met een vernieuwd concept om zo lange wachtrijen te voorkomen. Iedere tafel beschikt over een eigen tablet. Via dit tablet voert u uw bestelling in, die wij vervolgens bij uw tafel komen serveren. Onze tarieven zijn via deze link op onze website terug te vinden.

Sushi bij Ginza

Ook de echte visliefhebbers kunnen bij ons terecht. Wij zijn namelijk fan van de Japanse keuken en brengen deze graag naar Enschede. Bij Ginza zijn alleen de beste ingrediënten goed genoeg en daarom bent u bij ons iedere dag verzekerd van verse vis van topkwaliteit. Dankzij de dagelijkse levering bieden wij u een zeer hoge kwaliteit sushi en zijn alleen de allerbeste schaal- en schelpdieren en visproducten goed genoeg. U kunt bij ons genieten van heerlijke en gevarieerde gerechten in een sfeervolle omgeving.

Komen eten

Wanneer u vanavond nog wilt komen eten bij ons wok restaurant in Enschede kunt u niet meer online reserveren. In dat geval kunt u het beste even contact met ons opnemen. Dan kijken wij direct of er nog een tafel voor u vrij is en reserveren wij deze voor u. Tot vanavond!